Whatsapp icon

Over Ons. Tada. Awesome Logo TADA

Iets in de trant van "he-le-maal te gek"

The Awesome Digital Agency is een online marketing bureau te vinden in de Gruyterfabriek, 's-Hertogenbosch. In het leven geroepen voor start- en scale-ups die toe zijn aan de next step op online gebied.

Wij helpen ondernemers, merken en organisaties nóg geweldiger te worden. Dat doen wij door het creëren van content en digitaal te adverteren.

Samen met talentvolle freelancers brengen wij creativiteit en business samen voor jouw online awesomization. 🕶

awesomize - [ˈɔːs(ə)m aɪz] - to make something awesome

Meet Joep

Een creatief online bedrijfsstrateeg.

Na enkele jaren ervaring te hebben in online marketing en het opzetten van verschillende start-ups geniet ik er het meest van om strategieën en advertenties een nieuw leven in te blazen. Deze strategieën zijn vooral bedoeld voor de ondernemers die op zoek zijn naar een sterke en duurzame basis op de lange termijn. Dat doe ik graag een beetje buiten de lijntjes om. “Cause when everybody zigs, we zag.”

Het liefst zie ik klanten de deur uitlopen alsof zij in een stoere zonnebril commercial zitten. Dát is de energie die ik wil delen.

Koffie is mijn traktatie, maar pas op voor een bovengemiddelde verwachting van optimisme, humor en een (te) grote glimlach.

Kom jij jouw verhaal vertellen?

Grt Joep

Een foto van Joep Groenink die in zijn kantoor staat