Whatsapp icon

Fuente

Ontstaan uit een pure bron van natuurlijke bestanddelen.

Fuente

Alles wat de natuur in haar reinste vorm zo mooi maakt, is in ruime mate aanwezig in de producten van Fuente. Het resultaat is een zeer uitgebreide, professionele productlijn die weldadige luxe en duurzaamheid ademt. Fuente is ontstaan uit een pure bron van natuurlijke bestanddelen. Al die bijzondere aspecten maken de producten van Fuente wereldwijd enorm geliefd.

Skills

Awesome. Ads. Await.

Hoe bereikt Fuente de allerbeste doelgroep? Hoe zorgen we ervoor dat mensen de naam Fuente nog meer gaan herkennen? Hoe leidt je het verkeer naar de website? En hoe laten we dat winkelwagentje online vullen? Advertenties. Voor Fuente hebben we een ruime selectie aan Facebook en Instagram advertenties gecreëerd. Deze zijn we actief gaan inzetten om meer verkeer naar de webshop van Fuente te leiden en voor een groei in online omzet.

Een iPhone met screenshots van de Instagram pagina.

Een kijkje dichterbij.

Je kan bijna niet meer zonder. Een professional feed die alle elementen weergeeft die voor jouw merk van belang zijn. Foto’s zeggen meer dan duizend beelden en zoveel posts heb jij zeker nog niet geplaatst. Awesome beelden zijn dus uitermate belangrijk om de eerste indruk die je van een merk krijgt samen te vatten. Samen met onze Photography Awesomizer, Marleen, hebben we een hele nette shoot gedaan voor Fuente. De beelden zijn zowel inzetbaar geweest voor de website, socials en advertenties.

Instagram icon Instagram icon
glasses

Let's do something awesome together.

Awesomize_>