Whatsapp icon

Pixgrade

Upgrade your pics with one click

Pixgrade

Pixgrade houdt van filters en strakke Instagram profielen. Het liefst bieden zij dit zo eenvoudig mogelijk aan, zodat je met maar een paar clicks verwijderd bent van een zeer professioneel bewerkte foto. Gemaakt voor influencers, fotografen en hobbyisten.

Skills

Adverteren met een uitdaging.

Binnen een aantal seconden duidelijk maken wat je verkoopt. Dat was bij Pixgrade de uitdaging. Want hoe lang kijk jij gemiddeld naar een video-advertentie? Door pakkende, verleidende maar vooral duidelijke before / after beelden te gebruiken maakte wij het verschil.

Een aantal afbeeldingen van before / after voorbeelden wat Pixgrade met je foto's kan doen.

Analytics en Insights ++

In samenwerking met Kelly, de oprichtster en eigenaresse van Pixgrade, houden wij maandelijks een uitgebreide sessie omtrent de data rondom haar webshop. Deze sessies zijn bedoeld als extra tool om meer grip te krijgen op de groei van haar business.

Weiter nach Deutschland

Doordat er gebruik wordt gemaakt van de universele taal van beelden en filters is het product van Pixgrade potentieel van krachtige waarde op de internationale markt. Momenteel zijn wij samen de stappen aan het zetten om een volledig marketingplan te lanceren in Duitsland.

Instagram icon Instagram icon
glasses

Let's do something awesome together.

Awesomize_>