Whatsapp icon

Spijkerkoppen

Goede spijkers roesten niet.

Spijkerkoppen

Spijkerkoppen is een online architecten bureau. Ze helpen je bij bij de start van een idee en architectonisch ontwerp tot en met een compleet uitgewerkt technisch plan voor een goede start van je verbouwing.

Skills

De ene muur is de ander niet.

Door een online positie aan te nemen binnen de architecten branche is Nederland ineens binnen handbereik. Middels verschillende platformen kan Spijkerkoppen zich laten zien en horen. Vanaf een afstand is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld via Pinterest idee├źn te delen en de haalbaarheid van een project te overleggen met de architect.

Een iPhone met screenshots van de Instagram en Google Ads.

Zoals het Spijkertje thuis tikt, tikt het nergens anders.

Hoe maak je iets persoonlijks zoals een eigen woning en het vinden van een architect nou online snel en goed betrouwbaar? Door een frisse, heldere en no-nonsense strategie! We gingen samen aan de slag hoe we het 'stoffige' beeld van een architect en een ingewikkeld vergunningsproces duidelijk kunnen overbrengen via online kanalen.

Timmeren aan de weg

Sinds de start van onze samenwerking timmert Spijkerkoppen al behoorlijk aan de weg! Door online campagnes is het bereik enorm toegenomen en vallen projecten verspreid door heel Nederland.

Instagram icon dark Instagram icon dark
glasses

Let's do something awesome together.

Awesomize_>